Týždenné menu

21. október 2014
Komentáre sú deaktivované


Podávanie obedového menu od 11:00 – 14:00 hod. 

Ponúkame Vám denné menu v Reštaurácii Sandorf:

Denné menu 3,50 + sóda

 

Reštaurácia Sandorf

Denné menu 3,50 + sóda

 

Pondelok 18.2.2019
0,33l           Brokolicová s mrkvou
0,33l           Slepačí vývar so zeleninou, mäsom a rezancami 1,3,9
150/180g  
Kuracie prsia v smotanovo – paradajkovej omáčke, ryža, šalát 1,7

300g           Listový šalát so slaninou, cherry paradajkami a syrom feta, toast 1,7

Utorok 19.2.2019
0,33l           Hokkaido krém s krutónmi 1,3,7
0,33l           Slepačí vývar so zeleninou, mäsom a rezancami 1,3,9
150/180g  
Bravčový cordon bleu so zemiakovou kašou, červená repa 1,3,7

250g           Pečený plnený zemiak /slanina, vajce/ pažítkový dip 3,7

 

Streda 20.2.2019
0,33l           Hŕstková s chlebom 1  

0,33l           Slepačí vývar so zeleninou, mäsom a rezancami 1,3,9
150/180g  
Kuracie zapečené s pestom, paradajkou a mozzarellou, varené zemiaky 7

150/180g   Vyprážaný údený syr s americkými zemiakmi, kečup 1,3,7

 

Štvrtok 21.2.2019
0,33l           Minestrone s cestovinou
0,33l           Slepačí vývar so zeleninou, mäsom a rezancami 1,3,9
150/180g   Hovädzie medailóniky so slaninou, ryža, čalamáda

 300g          Špagety Napoli

 

 

Piatok 22.2.2019
0,33l           Demikát s pažítkou 7

0,33l           Slepačí vývar so zeleninou, mäsom a rezancami 1,3,9
200/180g  
Pečené bravčové rebierka s BBQ, hranolky

300g            Makové rezance s lesným ovocím 1,3 

 

Tento týždeň v ponuke:

Pečené bravčové koleno s kyslou oblohou a chlebom 10 – 4,50€

 

Váha mäsa je v surovom stave.
Alergény: 1. Obilniny, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové zrná, 7. Mliek8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezamové semená, 12. Oxid siričitý v koncentrácii nad 10mg/kg, 13.Vlčí bôb, 14. Mäkkýše

 

Comments are closed.

  • Ubytovanie

    Zabezpečenie ubytovania pre 19-člennú skupinu ľudí. Každá izba má: televízny prijímač, vlastnú kúpeľňu so sociálnym zariadením a WIFI pripojenie
    pivovar

    Pivovar

    Od roku 2011 je v obci Prievaly (okres Senica) v prevádzke malý pivovar Sandorf s kapacitou 1000 hl piva za rok.
    sandorf-08

    Reštaurácia

    Jedálny lístok je pripravovaný z čerstvých surovín podľa najnovších gastronomických trendov. Staviame na jednoduchosti a
    sauna-parna-5

    Pivné kúpele a wellness

    Náročný životný štýl v tomto uponáhľanom svete neprospieva nikomu z nás a práve my Vám ponúkame ,,Darček ako zážitok
© 2014 Sandorf - Všetky práva vyhradené. Webdesign Boker 2014